torsdag den 12. januar 2012

Familien Fnøbel

Ja altså mens den kære Krylefyt har ligget i Maikens skuffe er der jo kommet andre forunderlige og sjove væsner til verden. En af dem er Fnøblen.

Hr. & Fru Fnøbel er nogle helt fantastiske bamser, som er designet af rest stoffer, perler og fyldt med reststof fra sækkestole produktionen. Så på det punkt er den helt politisk korrekt :-) selvom de nok ikke selv er helt klar over hvad det betyder.

Fnøblen er ikke bare en almindelig bamse, den har en helt særlig egenskab - foruden at være sød, kærlig, renlig og den bedste til at holde på hemmeligheder - så er de en skattekiste.

De har nemlig en hemmelig lomme hvor det skønneste eje kan gemmes - f.eks. en sut. Hr. & Fru Fnøbel vil beskytte den med sit liv, og altid sikre at sutten er klar når den lille prins eller prinsesse skal bruge den.

Netop i disse dage er der ved at komme flere medlemmer i Fnøbel familien. De ligger her i tre store stakke, den første stak skal have syet blomster på, den anden stak skal have øjne og øjenvipper og den tredje er klar til at blive syet og fyldt. En kæmpe familie af unika bamser :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar